Žáci U13

Domácí výhra proti Vyšehradu

Napsal Pavel Matějka 23.04.2024

Dne 21.4.2024 jsem na domácím hřišti přivítali soupeře z pražského Vyšehradu.


 

MFK Trutnov 10:4 Vyšehrad

Branky: Nulens 3x, Chmelík  4x, Matěáska, Geisler 2x

Sestava: Kopecký, Rydval, Matěáska, Nulens, Chmelík, Geisler, Kohler, Šopinec, Bradáček, Štiller, Zálešák, Zahrádecký

 

Hodnocení:

Po prohře s ČAFC Praha nás tento týden nečekal o moc lehčí soupeř. V úvodu utkání jsme měli navrh, soupeři jsme odskočili na 4:1. Ve druhé třetině jsme měli slabší momenty, čehož soupeř využil a srovnal na 4:4. V té době se lámal zápas. Naštěstí pro nás si tým soupeře vybral na konci druhé třetiny také svoji slabší chvilku a daroval nám dvougolové vedení zpět 6:4, což se později ukázalo jako rozhodující. V třetí třetině byl na hřišti už jenom jeden tým, měli jsme v té době zápas jistě pod kontrolou a dokázali jsme i skóre zápasu navýšit. I bez 4 hráčů základní sestavy jsme podali velmi dobrý výkon a o tom to je, několik hráčů předvedlo velmi dobré výkony, dá se říct, že někteří hráči chytili svoji šanci za pačesy a předvedli svůj nejlepší výkon v této sezóně. 

Velmi neštastné bylo vyjadřování trenérů z Prahy, sprosté nadávky směrem k rozhodčímu a k mým asistentům se opravdu nehodí na fotbal mezi mladé fotbalisty. Trenér by měl jít svým hráčům příkladem.

Zpět k nám, v příštím týdnu hrajeme proti druhé Chrudimi, pokud ji chceme porazit budeme muset podat nadstandartní výkon po celou dobu zápasu.