Přípravka U11

Jarní premiéra v HSM

Napsal Marek Knapík 15.05.2024


Druhé domácí dvouutkání jsme sehráli tentokrát v HSM, na krásně připraveném "pažitu" a za příjemného slunného počasí. Dorazili k nám celky Hradce Králové a Rychnova nad Kněžnou. Po třech výjezdech na rozměrově malá hřiště, jsme na domácí půdě připravili plochu správných rozměrů, což se ihned odrazilo na celkovém projevu hry a spokojenosti všech zůčastněných -  ocenili zejména trenéři soupeřů.

První utkání s FC HK přineslo na obou stranách mnoho pohledných akcí, individuální dovednosti se střídaly s týmovými herními prvky. Od počátku jsme byli úspěšnější v zakončení a vytvořený gólový rozdíl vydržel do konce utkání, které bylo velmi kvalitní, plné pohybu a férových soubojů.

Po hodinové pauze, kdy sehráli svůj duel naši soupeři, jsme naskočili do souboje s týmem Rychnova. Hned od začátku jsme převzali taktovku utkání, byli jsme rychlejší, pohyblivější a souběžně velmi úspěšní v zakončení. Kluci si zápas užili a nastříleli pěkný počet branek. Středeční sváteční dopoledne bylo příjemným sportovním zážitkem nejen pro samotné hráče, ale i pro velmi početnou skupinu rodičů a ostaních příbuzných.

Velké díky patří všem za podporu, především pak našemu bubeníkovi Vláďovi. 

Sestava: M.Spílka, M.Pracný, F.Holy,  E.Knapík, J.Zahradník, A Marks, A.Klečka, C.Šťastný, J.Okrouhlický, D.Spílka, H.David, V.David, M.Ciler, P.Stanko, K.Pavelka, K.Štěpán, O. Romančák, M.Blüml 

Konečné výsledky:

MFK - FC HK 14-10

MFK - Rychnov nad Kněžnou 26-5

 

Marek Knapík, trenér U11