Přípravka U11

Na domácím stadionu

Napsal Marek Knapík 15.05.2024


Šesté kolo finálové části KP SP pokračovalo znovu na domácí půdě a to na hlavním stadionu MFK. Počasí nám opět vyšlo nádherně, sluníčko nás doprovázelo od ranních hodin již při přípravě plochy. Hřiště jsme postavili dle předepsaných rozměrů, což jednoznačně přispívá k rozvoji samotné hry i individuálních činností  hráčů. Dorazili k nám týmy - Slavoj Předměřice a Slavia HK.

V prvním utkání nás čekal velmi houževnatý a pohyblivý soupeř z Předměřic, hra byla v rychlém tempu a plná pohledných akcí.. Kluci přistoupili k utkání hned od začátku s velkou chutí a nasazením, což přineslo ovoce v podobě předvedené hry a počtu vstřelených branek. Dařilo se oběma našim brankářům ve spoustě slušných zákroků, především pak v rozehráce a zakládání útočných akcí. Celkově za naší strany dobré utkání.. 

Po hodinové pauze, kdy sehráli svůj duel naši soupeři, jsme naskočili do souboje se Slavií HK. Přesto, že jsme se v úvodu vstřelili první branku my - soupeř přesnou kombinací a přesností v zakončení získal výrazné poločasové vedení na svou stranu. Kluci od počátku chtěli být úspěšní, silnější v soubojích a jít za vítězstvím - což se nám z počátku nevedlo. Po výměně týmů šli do druhého poločasu s ještě větší vůlí a odhodláním, což se ihned projevilo na změně režimu hry a zvýšeným počtem vstřelených branek. V závěru jsme ještě odmítli několik vyložených šancí, které už byly výrazně ovlivněny přemírou mitvace. Vynikajícím druhým poločasem jsme dokázali smazat šestigólové manko a dokráčeli ke konečné remíze, která v kontextu utkání byla pro kluky zklamáním. Všichni hráči dnes potrdili, že jsme schopni realizovat naše naučené herní činnosti i v maximální rychlosti a nasazení, proti kvalitnímu soupeři. Obrovská pochvala všem.

Poděkování patří přítomným v hledišti a jako vždy našemu bubeníkovi Vláďovi. 

Sestava: M.Spílka, M.Pracný, F.Holy, E.Knapík, M. Blüml, J.Zahradník, A Marks, A.Klečka, C.Šťastný, J.Okrouhlický, D.Spílka, M.Ciler, K.Pavelka, O. Romančák, R. Karasulas, V. Voleský

Konečné výsledky:

MFK - Slavoj Předměřice 17-4

MFK - Slavia HK 12-12

 

Marek Knapík, trenér U11