Muži B

v boji o třetí místo v Tabulce .

Napsal Lucie Rufferová 23.04.2024

MFK TRUTNOV – SK TŘEBECHOVICE POD OREBEM

23.kolo 1.A třida můžu

Sobota 20.4.2024 od 17:00 , Horní Staré Město

Výsledek 1:3(1:2)

Branky : 1 .  Karásek , 6. Vlastní , 19 . Krejcar , 56 . Bíl

Trutnov : Matěj Hofírek , Lukáš Rohrbacher , Jan Hrnčíř , Štěpán Duch ,Pavel Křižek ( 78. Matěj Gabrle)

 Vojtěch Valašek ( 64. Jan Herout ), Kevin Houdek , Vit Bekr , Matyáš Kruliš , Štěpán Landa, Matěj Kalhous ( 78. Pavel Kučera)

Sk Třebechovice : Václav Cejnar , Adam Forche, Filip Nentvich , Vojta Karásek ( 80. Miroslav Petřík)

Daniel Horák , Michal Věříš , Jan Želízko , Martin Bíl , Marek Král( 75. Dominik Petřík), Dominik Dědeček , Jan Krejcar ( 91. Michal Kvapil)

Rozhodčí Pavel Vítek , Štěpán Prušinovský , Lukáš Kubálek

ŽK : 3:0

ČK : 0:0

Diváků : 40

Michal Vlček, vedoucí mužstva (domácí):

V první půli se nám dařilo kombinovat a dostávat se do šancí, ty jsme však bohužel nedokázali proměnit. Efektivita hostů byla naopak vysoká. Stejně jako před týdnem pro nás plynulo ohrožení hlavně z rychlých protiútoků a standardních situací a obojí se nám opět stalo osudným. Zejména práce před vlastní brankou byla to, co nás stálo další body, a protože jsme tentokrát nebyli schopni skórovat, odvezly si Třebechovice všechny tři.

R. Bíl, vedoucí mužstva (hosté):

Na jaře jsme potkali nejspíš nejlepší mužstvo, domácí velmi dobře kombinovali a drželi míč. My jsme hrozili z protiútoků a z rohových kopů. Už v první minutě se hlavou prosadil Vojta Karásek, hosté srovnali po pěkné akci a že stříleného centru. Na 2:1 se nám povedl brejk když po kombinaci Král - Dědeček - Krejcar, poslední jmenovaný překvapil gólmana hostí. Na začátku druhé půle jsme mohli rozhodnout ,ale šance jsme neproměnili a tak jsme náskok navýšili po rohu a hlavičce Martina Bíla.