Muži B

Železnickou tvrz jsme nedobyli

Napsal Lucie Rufferová 06.05.2024

TJ SOKOL ŽELEZNICE – MFK TRUTNOV

24.kolo 1.A třida mužů

Nědele 28.4.2024 od 17:00  Sokol Železnice

Výsledek 3:1( 1:1)

Branky : 18. Kypr, 37. Svoboda, 48. Miler, 90+1 Kypr

Železnice: Michal Puš, Jan Štastný, Lukáš Haken, Jan Míka, Jakub Mestický ( 45 .Filip Burgert),Jan Kypr

Michal Miler ( 86.Štěpán Kracík), Adam Starý, Daniel Barták( 55. Tomáš Bucek), Roman Klouza (91.Jaroslav Daniš),Tomáš Odvárko.

Trutnov : Matěj Hofírek -Lukáš Rohrbacher( 74 .Matěj Široký),Jan Hrnčíř, Štěpán Landa, Pavel Křížek, Vojtěch Valašek, Kevin Houdek , Vít Bekr( 68 .Matěj Gabrle), Ondřej Metlický , Marek Kalhous , Marek Svoboda ( 87. Dominik Hrnčíř).

Rozhodči : Lubomír Bečvař , Varol Ikizgul, Radek Svoboda

ŽK : 1:1

ČK : 0:0

Diváku : 230

Vladimír Blažej, trenér Železnice: (domácí):

"Rezerva Trutnova se předvedla jako velmi kompaktní tým a mnozí jsme viděli, že má ve své hře velmi propracovaný systém. Duel byl velmi soubojový, hosté nás nepouštěli do hry velmi solidním napadáním, oba týmy si prostě příliš prostoru nedarovaly. V takovém utkání rozhodnou mnohdy standardní situace a to byl dnešní příběh. Osobně si dnešního výkonu železnického mužstva velmi vážím. Opět výborná návštěva".

Michal Vlček, vedoucí mužstva (hosté):

Nepříliš pohledný duel, kde fotbal nehrál úplně tu hlavní roli, byl pro nás těžkou zkouškou. V první půli, když jsme ještě měli dostatek sil, se nám vcelku dařilo dostávat přes střední řadu a vytvářet si šance nebo alespoň jejich náznaky. Po změně stran však hra sklouzla k bitvě plné soubojů a v takovém stylu hry se dá Železnici konkurovat opravdu jen velmi těžko. Obranné standardky se pak opět ukázaly jako naše největší slabina a tři body tak účelnou a dobře organizovanou hrou uhájili domácí.