Muži A

Chybně nařízená penalta rozhodla o výsledku v Dobrovici …

Napsal Petr Brejcha 11.09.2023


Mistrovské utkání Fortuna Divize C 06. kolo

Sobota 09. září 2023  17:00 hodin  Dobrovice

FK Dobrovice - MFK Trutnov  3:2 (1:1)

Branky : 13. M. Pánek, 80. M. Volf, 84. z pen. M. Sedláček - 28. P. Brejcha, 74. M. Štěpánek

Rozhodčí : F. Hes - F. Adámek, D. Lafek

Delegát FA : M. Pospíšil

ŽK : 4:2, ČK : 0:0

Diváků : 150

Trutnov : T. Hampl - J. Balcar (67. Š. Duch), P. Zieris, M. Sapár, O. Metlický (88. V. Bekr), M. Štěpánek, M. Knap, M. Trávníček (67. M. Jirousek), Š. Čechovič, P. Brejcha, D. Bičiště (55. V. Horčička)

 

Vladimír Marks, trenér MFK Trutnov

Soupeř potrestal naši žákovskou chybu v postavení v úvodu utkání, po pěkné akci Balcara se Štěpánkem se pak podařilo vyrovnat dobře hrajícímu Brejchovi. Když jsme 15 minut před koncem otočili vývoj utkání v náš prospěch, věřili jsme ve vítězství. Těžko opakovatelná paráda domácího Volfa a nešťastná penalta bohužel výsledek překlopily zpět na stranu domácích. Ze zápasu, ze kterého jsme si měli odvézt minimálně bod, tak máme opět nulu.

Zápas hrubě ovlivnili 2 zjevné chyby rozhodčího – ve třetí minutě se sudí „upísknul “ a zastavil Míšu Trávníčka postupujícího samotného na brankáře domácích, v závěru potom písknul penaltu za kontakt mimo pokutové území. Rozhodčí nám v této sezóně zatím slušně řečeno nefandí a naše výkony to ještě více sráží. Když k tomu přičtu další zranění v naší obraně, je opravdu těžké momentálně s nastalou situací bojovat a ustálit nějakou základní sestavu. Za týden by se nám měli vrátit hráči po zranění a z dovolených, v těžkém utkání potřebujeme porazit Letohrad.