Žáci U15

Další vítězný zápas jara a posun do horní poloviny tabulky

Napsal Stanislav Hanovský 15.05.2022

Další vítězný zápas jara a posun do horní poloviny tabulky

__________________________________________________________________________________

Mistrovské utkání Česká Divize U 15 C 17. kolo

MFK Trutnov – SK Sparta Kolín 4:1 (2:0)

Rozhodčí: J.Turek – B.Kafka, J.Janota

Střelci: 9.Polák, 40.Syrovátka, 54.Švanda, 79.Zbitek

Karty: 2x ŽK

Diváků: 50

MFK Trutnov U15: Vondrák - Syrovátka, Hradecký (K), Zajíc, Hnízdil (50.Mader) - Šourek (55.Zbitek), Štefan, Polák (50. Švanda), Švestka (66.Strasser) - Kužel, Olah (Trenér: Leopold Švanda).

Druhý domácí zápas své divizní soutěže naši starší žáci hráli tentokráte na hlavním travnatém stadionu Na Lukách. A začali zápas proti renomovanému klubu ofenzivně, záhy se ujali vedení. Útok střídal útok a opět jsme si vytvářeli šanci za šancí, ale bez gólového zakončení. Naštěstí jsme soupeře pokořili druhou brankou v poslední minutě I. půle do kabin a bylo veseleji.

Druhý poločas jsme začali velmi vlažně až bezstarostně a dočkali jsme se trestu snížením vedení. Soupeřovi hráči pochopili příležitost, „zakousli“ se do nás a konečně tak vyvedli naše hráče z pohody. Bohužel, vytáhli tvrdou, až nesmlouvavou hru s množstvím nesportovních zákroků. Avšak naši borci už na to také dokáží reagovat chytrou kombinací a rychlými brejky do obrany. Následovaly další branky do sítě soupeře a naše zasloužená výhra. Do konce soutěže se tak budou kluci měřit s těmi nejsilnějšími a získávat další cenné zkušenosti.

__________________________________________________________________________________