Dorost U19

Domácí bezgólová ztráta s Třebší

Napsal Petr Syrovátka 27.09.2023

8. kolo divize staršího dorostu jsme tradičně odehráli nad domácím hřišti v Trutnově v Horním Starém Městě.

Hostili jsme soupeře ze spodku tabulky a rozhodně bylo našim cílem naplno bodovat. 

Již od začátku utkání bylo zřejmé s jakým taktickým pojetím přijel soupeř, hrát hluboko na své polovině a vyrážet do brejků. Naše hra nepostrádala v prvním poločase klidnou rozehru, ale v blízkosti soupeřova pokutového území jsme se nedokázali prosazovat, tak jak bychom chtěli. Hra se v 1.poločase odehrávala především na polovině soupeře. Pár zajímavých momentů si naše mužstvo vypracovalo, ale Doležal ani Leier své šance neproměnili, dvě slibná zakončení měl Páv, ale žádné z nich brankou neskončilo.

Do druhého poločasu jsme vstupovali s pokyny vytrvat a stále hrát nátlakovou hru s vědomím, že další šance si vypracujeme a nějakou už proměníme. Postupem času ovšem začala být naše hra nervózní a plná špatných rozhodnutí, hráči se někdy plně nevěnovali hře, ale jiným okolnostem během utkání. Naopak soupeř začal hrozit z brejků a využíval naší otevřené hry, jejich šance zmařil 2x včasným zásahem náš brankář, jednou hosté trestuhodně zakončili z malého vápna vysoko nad naši svatyni. Náš tým si žádnou větší šanci ve druhém poločase nevypracoval, i když byl více na míči. Buď jsme nedůsledně nedohráli akci, nebo nás několikrát zastavil praporek "asistenta" rozhodčího z Třebše. Utkání skončilo smírně bezgólovou remízou.

Náš tým utkání odmakal, ale je třeba si právně nastavit hlavu a být si vědom, čeho v utkání chceme dosáhnout a jakými prostředky.

23.9.2023 14:15 - Trutnov - Horní Staré Město  - tráva

MFK TRUTNOV - TJ Sokol Třebeš 0:0 (0:0)

sestava MFK Trutnov: Okrouhlický - Šourek, Gabrle, Frič (78´ Svoboda) - Fešar V. (71´ Brhel), Rada, Fešar J., Leier - Rydval, Páv, Doležal