Přípravka U11

Hodnocení podzimní a zimní části

Napsal Marek Knapík 01.04.2024

Do podzimní části krajského přeboru nás posílilo celkem osm hráčů - někteří k nám přestoupili, jiní využili možnosti volného startu z nižší soutěže. Sezónu jsme tak zahájili na konci července v celkovém počtu 26 hráčů. V srpnovém programu přípravy jsme odehráli čtyři přátelská utkání a další čtyři pak na společném soustředění v Dolní Kalné, které bylo nejen skvělým zakončením prázdnin.

V podzimní části jsme sehráli 20 soutěžních utkání, v každém z nich se nám podařilo vnést do zápasů nacvičené herní dovednosti v kombinaci s individuálními schopnosti jednotlivců. Nastříleli jsme vysoký počet branek a v každém z nich jsme oslavili vítězství. Do zápasů jsme nasadili průběžně všech 26 hráčů, velká část se vystřídala i na pozici brankáře. Všihni hráči tak přispěli nejen ke skvěýlm výsledkům, ale i snahou učit se nové věci a přidat vždy něco "navíc". Radost z fotbalu, emoce a nadšení z dílčích úspěchů - jsou  vidět na každém kroku. V jarní části nás zaslouženě čeká finálová skupina KP, kde se setkáme s nejlepšími celky ostatních skupin, včetně FC HK. Již teď se moc těšíme. Podzimní část jsme si prodloužili turnaji Junior open v Pardubicích (systém 5+1), turnajem v HK (hraným již systémem 7+1) a halovým turnajem v Č. Kostelci.  Následoval poslední výkop v hale HSM, kde jsme dostali do pohybu i rodíče, kteří nejprve připravili dětem bezva občerstvení a následně zapojili se do sportvního klání. Celkově po podzimu panuje v týmu velká spokojenost a to po všech stránkách. Posouváme se vpřed postupnými kroky, což nás -  ještě více - motivuje k další práci.            I nadále však máme na čem pracovat a důledně pokračovat v naší koncepci.

Po Vánoční pauze jsme se opět vrátili do tréninkového procesu a pokračovali dle připraveného plánu. V rozmezí dvou měsíců jsme odehráli sedm turnajů a odehráli zápasy se soupeři z jiných okresů i krajů, různých výkonnostních parametrů. V měsíci březnu jsme odehráli několik pátelských zápasů, většinou již ve formátu 7+1.Vrcholem bylo, tentokrát zimní, soustředění na Pomezní Boudě, kde jsme  si mohli užít poslední sněhové zásoby a plně se věnovat tréninkovým jednotkám a jiným pohybovým i míčovým dovednostem. Soustředění nám vyšlo ve všech směrech, kluci si jej užili a my také. Unaveni, přesto velmi natěšeni na jarní finálovou část! 

Marek Knapík, trenér přípravek U11