Muži B

Kontrolované vítězství s Nový Hradcem

Napsal Michal Vlček 10.06.2022

MFK Trutnov B - FC Nový Hradec Králové

29. kolo AM Gnol 1.A třídy mužů
Neděle 05.06.2022 od 17,00; Horní Staré Město

Výsledek: 4:0 (2:0)

Branky: 12. Landa, 29. (PK) a 88. Jirousek, 60. Brejcha

Trutnov: Hofírek Matěj - Metlický Ondřej (46. Tobiáš Jakub), Makovský Petr, Hrnčíř Jan, Groer Tomáš - Herout Jan (74. Vyhnánek Michal), Kamitz Michal, Jirousek Matěj, Štěpánek Marcel (46. Kalhous Matěj) - Landa Štěpán (89. Přívratský Michal), Brejcha Patrik (81. Hrnčíř Dominik)

Nový Hradec: Sedláček Jan - Linder František, Černý Michal, Vopálka Pavel, Hozák Dan (46. Karmin Adam), Šmíd Martin, Benák Matyáš, Mrštík Filip, Ležík Jan, Veselka Šimon (67. Novák Pavel), Štoček Jan | Matějka Tomáš

Rozhodčí: Horský Leonard - Šiling Karel, Kafka Bohumil

ŽK: 3:0 (15. Kamitz, 22. Jirousek, 76. Brejcha - 29: Vopálka, 78. Štoček, 88. Karmin)
ČK: 0:0

Diváků: 40

Michal Vlček, vedoucí mužstva MFK Trutnov B:
Poslední domácí představení jsme začali aktivně a brzy se radovali z vedoucího gólu. Po půlhodině hry jsme navíc dokázali proměnit pokutový kop. S druhou brankou však bohužel přišlo i uspokojení a výpadek tempa, což ale soupeř nepotrestal. Druhá půle byla z obou stran o poznání línější. My jsme se snažili poučit z minulých utkání a nenechat soupeře vrátit se do zápasu. To se nám nakonec i díky dalším dvěma brankám bezpečně podařilo. Zaslouženě jsme tak uhájili všechny tři body.

Ondřej Kolář, trenér FC Nový Hradec Králové:
Utkání se hrálo v nedělním pouťovém tempu, kdy jsme za 90 minut ani jednou neohrozili soupeřovu branku. Domácí naopak trestali každou naši lacinou ztrátu. Bohužel chuť odjet k nedělním utkání do Trutnova se přenesla i na hřiště a z naší strany se hrálo spíše z donuceni! Potřebujeme zregenerovat nejen těla, ale někteří i hlavu. Domácím gratuluji k zaslouženému vítězství.