Přípravka U8

MFK Trutnov B - SK Sparta Úpice a MFK Trutnov B - Fotbalový klub Mostek 28.5.2023

Napsal Ondřej Nosek 30.05.2023

Na dnešním melém turnaji, na domácím hřišti, se utkaly týmy MFK Trutnov, SK Sparta Úpice a Fotbalový klub Mostek. Kde každý odehrál s každým jeden zápas. Počasí i atmosféra na domácím hřišti byla parádní, ale na zisk bodů to nestačilo.

První zápas mezi Trutnovem a Úpicí byl velice povedený, naši hráči dodržovali své pozice, bojovali a snažili se opravdu ze všech sil. I přes velkou snahu Trutnova a celkem vyrovaný zápas, hovoří skóre o jednoznačném vítězi.

MFK Trutnov B : SK Sparta Úpice 3:12

Druhý zápas se tentokrát nehrál bezprostředně po prvním, ale vznikla pauza z důvodu zápasu mezi Úpicí a Mostkem. Trutnovští si na Mostek věřili, vzhledem k vyhranému zápasu z dubna. Jestli byl na vině vydatný oběd, nebo velké teplo v poledních hodinách už nezjistíme, ale na hřišti panoval mezi domácími doslova chaos. Chyby v rozehrávce, nedoržování směru postupu s balónem a celková únava celého týmu způsobily velký gólový náskok pro Mostek. I přes nesoulad domácího týmu se podařilo vsítit více gólů než v prvním zápase. Na vítězství to bohužel v tomto zápase nebylo.

MFK Trutnov B - Fotbalový klub Mostek 9: 14

Na konci turnaje tedy nebylo co slavit. Důležitější je však ponaučení se z chyb, přijetí výsledku a motivace na další zápas.

Sestava MFK Trutnov:  Hanuš, Pakosta, Nosek, Nevečeřal, Guman, Pechan, Herman,Schmidt, Král, Novotný, Plšek