Muži B

Na Novém Hradci jsme utrpěli výhru

Napsal Michal Vlček 10.04.2024

FC Nový Hradec Králové - MFK Trutnov

20. kolo 1. A třídy dospělých
Sobota 30.03.2024 od 10:30; Nový Hradec Králové

Výsledek: 0:2 (0:0)

Branky: 53. Duch, 56. Rohrbacher

Nový Hradec: Jan Sedláček - František Linder (46. Benjamín Andrýs), Jiří Kolínek (69. Michal Bouška), Jan Ležík, Lukáš Kruml, Pavel Novák (69. Petr Lacina), Dan Hozák, Tomáš Matějka, Jiří Vydarený, Jan Karel, Jan Štoček (62. Vladimír Daňo)

Trutnov: Tomáš Okrouhlický - Ondřej Metlický, Štěpán Duch, Jan Hrnčíř, Kevin Houdek - Jan Švorc (30. Samuel Houdek), Vít Bekr (73. Marek Svoboda) - Lukáš Rohrbacher, Jan Herout (46. Matěj Gabrle), Valášek Vojtěch (79. Pavel Kučera) - Kalhous Matěj

Rozhodčí: Miroslav Martínek - Leonard Horský, Milan Kudláček

ŽK: 2:1 (60. Novák, 67. Matějka - 27. Herout)
ČK: 0:0

Diváků: 110

 

Ondřej Kolář, trenér FC Nový Hradec Králové:
Tyto zápasy rozhodují o konečném postavení v tabulce. V prvním poločase jsme se přesvědčili, že ani 100% příležitosti nemusí znamenat gól. Když už jsme překonali brankáře, zastoupil ho hráč na čáře, branková konstrukce, nebo praporek rozhodčího.Nutno podotknout,že ten byl v prvním poločase nahoře až dost často, což po zhlednuti videa považuji za chybu.I přesto jsme utkání měli zvládnout lépe.Druhé dějství už byla z naší strany křeč.Takže jak je zvykem jsme si s Trutnovem podělili sezónní body.

Michal Vlček, vedoucí mužstva MFK Trutnov B:
Domácím jsme vrátili podzimní lekci z produktivity. Z naší strany je utkání zvládnuté pouze výsledkově, protože herně se nám při vůbec prvním letošním kontaktu s přírodní trávou nedařilo vůbec. V první půli nás soupeř prakticky k ničemu nepustil a sám si vytvořil šance, kterými mohl do půl hodiny zápas rozhodnout. K tomu však nedošlo a po změně stran jsme dokázali po rohu a brejku zápas strhnout na svou stranu. Soupeře jsme ve zbytku zápasu do žádné větší šance nepustili, a tak bereme 3 body.