Dorost U17

Nastal dlouhodobý proces komparace v týmu mladšího dorostu

Napsal Stanislav Hanovský 15.08.2022

Nastal dlouhodobý proces komparace v týmu mladšího dorostu

__________________________________________________________________________________

Mistrovské utkání Česká Divize U 17 C 1. kolo

MFK Trutnov – FK Čáslav 6:3 (4:2)

Rozhodčí: P. Fišer - V. Smola, J. Turek

ŽK, ČK: bez karet, diváků: 40

Střelci: 8.Rada Matěj, 19. 27. 36. Doležal Adam, 50. Hradecký Jan, 63. Olah Karel

MFK Trutnov U15: Strasser - Kábrt, Hradecký(ZK), Garček, Zajíc - Fešar, Hnízdil, Dvořák (62.Olah), Švanda (80.Houdek) – Rada(K), (42.Leier), Doležal (46.Brhel).

Realizační tým pro nový ročník mladšího dorostu 2022/2023 nezahálel a hned po skončení sezony ve spolupráci s vedením týmu U19 připravil personální obsazení hráčů v ročnících r.2008, r.2007, r.2006 i k případnému doplnění hráči z r.2005. Takřka celé prázdninové léto mladší dorostenci nadále trénovali, byť v neúplném složení. Vyvrcholením bylo celotýdenní soustředění a několik přátelských zápasů.  

Naši hráči začali zápasem v novém ročníku na domácím hřišti proti Čáslavi a do zápasu vstoupili impozantně. Postupně se však projevila nerozehranost i absence několika opor z důvodů zranění, nemocí i „dovolených“. Noví dorostenci však bojovali vyrovnaně nejen s protihráči soupeře, ale i s horkým sluncem. Kluci si průběžně drželi brankový náskok a obrana dobře eliminovala jejich rychlé výpady. Vedení týmu a diváci z řad rodičů ocenili několik pěkných branek, kombinačních útoků i bojovného ducha ve zbytku každého hráče až do konce zápasu.   

__________________________________________________________________________________