Muži B

Penaltové body z horké půdy Železnice

Napsal Michal Vlček 30.03.2023

TJ Sokol Železnice - MFK Trutnov B

19. kolo AM Gnol 1. A třídy dospělých
Neděle 26.03.2023 od 15:00, Železnice

Výsledek: 3:3 (2:1) na penalty 2:3

Branky: 32. Šťastný, 40. Míka, 52. Kypr 28. Holubec, 54. a 75. Landa

Železnice: Puš Michal - Šťastný Jan, Haken Lukáš, Bucek Tomáš, Míka Jan, Kypr Jan (79. Burgert Filip), Miler Michal (90. Drahoňovský Ondřej), Starý Adam, Barták Daniel, Klouza Roman, Odvárko Tomáš, Mestický Jakub | Saal Patrik, Beránek Michal, Kracík Štěpán, Šuk Petr

Trutnov: Hofírek Matěj - Turner Jiří, Křížek Pavel, Hrnčíř Jan, Groer Tomáš (73. Turner Ondřej) - Štěpánek Marcel (73. Kalhous Matěj), Kamitz Michal, Holubec Petr, Valášek Vojtěch - Landa Štěpán, Doubic Patrik | Petr Tomáš, Kučera Pavel

Rozhodčí: Martínek Miroslav - Horská Leonard, Hlaváč Martin
Delegát KFS: Holbík Pavel

ŽK: 2:6 (15. Šťastný, 92. Barták - 25. Klouček - 41. Valášek, 44. Štěpánek, 66. Křížek, 90. Landa, 92. Turner, 93. Doubic)
ČK: 0:0

Diváků: 170

Vladimír Blažej, trenér TJ Sokol Železnice:
Začnu pozitivně a odlehčeně-na podzim jsme získali s NHK a Trutnovem jeden bod,na jaře dva. Hrál se duel výborné úrovně,soupeř dokazoval,proč dal v minulých 2 zápasech 19 branek.My jsme neudrželi vedení 3:1,penalty při remíze,to je náš specifický příběh.Náš gólman dva pokusy chytí,naši exekutoři 3x netrefí branku.Na závěr musím pochválit za úroveň utkání oba celky,pro diváky to bylo odpovídající drama.Věřím,že se zvedáme a dostaneme se zase do žádoucí formy.

Michal Vlček, vedoucí mužstva MFK Trutnov B: 
Náš první letošní kontakt s přírodní trávou dopadl na hřišti velmi silného soupeře k naší spokojenosti. Fotbalovost jsme kombinační hrou ukazovali i na stále se zhoršujícím terénu celý zápas. Bohužel jsme, zejména v prvním poločase, výrazně zaostávali v soubojích a důrazu, což nás nejvíc trápilo v naší šestnáctce. Železnice nás přetlačila a vytěžila z toho dvoubrankové vedení. Poté jsme náš přístup v tomto ohledu zlepšili a dovedli divácky atraktivní utkání k úspěšnému penaltovému rozstřelu.