Dorost U19

Poslední podzimní utkání jsme na miniumělce proti Žižkovu výsledkově nezvládli

Napsal Petr Syrovátka 01.12.2023

Poslední utkání podzimní části sezóny (15. kolo divize staršího dorostu) jsme zajížděli sehrát na umělou trávu Bílá Hora proti béčku Viktorky Žižkov.

Oba celky byly sousedi v tabulce a dělily jen dva body. Utkání se BOHUŽEL sehrálo na mini umělé trávě a tím byl dán ráz celého utkání. Utkání bylo pouze plné soubojů a i každý aut na soupeřově polovině byl de facto standartní situací. Domácí tým byl v tomto ohledu zkušenější a zřejmě i více přivyklý těmto situacím. Našemu týmu tento styl hry nevyhovoval a kombinační hru šlo praktikovat na tomto hřišti velmi omezeně. Domácí byli důraznější v obou pokutových územích a prosadili se dvakrát vždy po důrazu v osobních soubojích, ve 20. minutě po dohrané standartní situaci a v 56. minutě hlavou po rohovém kopu. My jsme měli 5 brankových příležitostí, 3x jsme šli sami na branku a 2x jsme nedokázali z malého vápna důrazněji a přesně zakončit. Domácí své šanci využili, tímto zaslouženě vyhráli a v tabulce nás přeskočili.

Zápas naplno ukázal náš problém, se kterým jsme se potýkali většinu podzimní části soutěže, a to je důraz a dohrávání situací v obou pokutových územích a větší osobní odvahu hráčů s úmyslem dohrát míč. 

Tímto zápasem jsme zakončili podzimní část sezóny, bohužel pokaženou posledními 5 utkáními, ve kterých jsme nezískali ani bod !!!

11.11.2023 10:00 - Bílá hora - umělá tráva  

FK Viktoria Žižkov "B" - MFK TRUTNOV  -  2:0 (1:0)

branky: 20´ a 56´ Tureček

sestava MFK Trutnov: Okrouhlický - Šourek, Brhel, Gabrle, Leier (75´ Švanda) - Fešar V. (75´ Hnízdil), Rada, Fešar J. (67´ Svoboda), Rydval - Páv, Doležal (65´ Široký)