Dorost U17

Prohra v nastavení

Napsal Pavel Matějka, st. 14.04.2023


Mistrovské utkání Česká Divize U 17 C 21. kolo

SK Vysoké Mýto -  MFK Trutnov  3:2 (2:2)

Rozhodčí: HOŘÍNEK, Papežík,Pokorný

Karty: 0:1 ŽK                        Diváků: 20

Branky: 28. Vodička, 36.Sapelkin, 90.+2. Šeda - 16. a 17. Matěj Široký


MFK Trutnov U17: Okrouhlický  - Olah, Šourek , Kužel , Zajíc - Leier, Matuška ( 65.Hnízdil), Dvořák, Chmelík ( Rada)  -  Polák, Široký (K) // zraněn: Švanda, Švestka, Fešar, Hradecký, Houdek, Brhel


Po výprasku v Hradci jsme odjížděli do Vysokého Mýta s jednoznačným cílem poprat se o body a pokusit se přivést vítězství. Když se podíváme na marodku, možná troufalé předsevzetí. Do utkání jsme nevstoupili dobře. 10 minut jsme v hlavě přemýšleli proč hrát na takovém "brambořišti malých rozměrů. Až přišla hvězdná chvilka Matěje Širokého, který nádhernými góly nás poslal do dvoubrankového vedení. Od této chvíle jsme byli více na míči, ale na šance zas vedli domácí. Vzhledem k terénu nešlo moc o fotbal. Byl to boj až do konce. Gól v nastavení potvrdil náš "zmar" v tomto utkání. Utkání ve znamení "den blbec". Střídali jsme výborné momenty s "přípravkovými" chybami - dnes jsme si asi vítězství nezasloužili. Domácí chtěli více. Musíme také vyzvednout výkon Tomáše Okrouhlického, který chytil 3-5 tutovek, ćímž nás držel v naději do posledních vteřin. Dnešní zápas vyšel Frantovi Šourkovi, který nově na stoperu jen potvrdil dobrou formu a odměnil se za přístup k tréninkům.

V sobotu nás čeká ligový Jablonec na UMT. Na utkání se těšíme a zveme naše příznivce - přijďte nás podpořit v boji o další důležité body.