Žáci U12

Proti Vysokému Mýtu a Mladé Boleslavi bez bodů

Napsal Pavel Matějka 16.05.2022


Dne 8.5.2022 jsme nastoupili na hřišiti SK Vysoké Mýto, v tomto utkání jsme chtěli zabojovat o první jarní body. Bohužel prvních 10 minut rozhodlo celý zápas a bylo jasné, že z Mýta odjedeme naprázdno.

Česká liga žáků, skupina D - 16. kolo soutěže

Výsledek: 17:2

Sestava: Pilař, Šopinec, Herák, Procházka, Straka, Nulens, Klimus, Burešová, Turner, Nguyen, Trejbal, Mikola, Vít, Valent, Mečíř, Licek

Branky: Vít, Nguyen

Hodnocení: Katastrofálně jsme vstoupili do zápasu, kdy v 8 minutě utkání byl stav zápasu 8:0. Již je to po několikáté, kdy nejsme schopni se soustředit na začátek utkání a rychle inkasujeme. Od 10 minuty do 50 minuty utkání jsme byli lepší mi, naše převaha vyústila v dvě nádherné branky Víta a Nguyena a mohlo jich být i více. Můžeme si položit otázku, jak je možné, že najednou jsme schopni se soupeřem hrát vyrovnané utkání. Zda soupeř přestane hrát nebo my naopak začneme či se dostaneme do tempa až za 10 minut. V poslední třetině nám došly síly a soupeř nás znovu přehrál.

Za zmínku stojí výkon Noemi Burešové, která v našem týmu vynikla.


Dne 15.5.2022 jsme nastoupili na hřišti FK Mladá Boleslav, přijeli jsme s cílem předvést co nejlepší hru.

Česká liga žáků, skupina D - 17. kolo soutěže

Výsledek: 13:2

Sestava: Pilař, Šopinec, Procházka, Straka, Klimus, Turner, Nguyen, Trejbal, Valent, Mečíř

Branky: 2x Turner

Hondocení zápasu: Zápas se nám hodnotí velmi dobře, jelikož jsme v Mladé Boleslavi podali velmi dobrý herní výkon. Kluci celý zápas odmakali a během zápasu se dostali do několika nadějných šancí. Do 75 minuty jsme drželi velmi slibný výsledek 7:2. Samotní kluci si dokázali, že můžou hrát s každým týmem. Z Mladé Boleslavi jsme odjeli ze zdviženou hlavou. 

Nejlepším hráčem celého utkání byl jednoznačně náš hráč Ondřej Klimus, který podal mimořádný výkon.