Žáci U12

Souhrn tří zápasů za posledních 10 dní U12

Napsal Pavel Matějka 11.05.2023

První prohra v jarní části soutěže v Orlicku, výborný výkon v přátelském ukrání proti Cidlině a povinná výhra proti Slavii HK.


 

Dne 29.04.2023 jsme sehráli mistrovské utkání na půdě Orlicka.

Výsledek: Orlicko 4:1 MFK Trutnov

Branka: Geisler

Sestava: Kopecký, Rydval, Geisler, Štiller, Zahrádecký, Chmelík, Šopinec, Maličký,Herman, Tryzna, Kohler, Minařík, Matěáska, Brádler.

Hodnocení: Zápas jsme hráli na malé umělé trávě, kde se nedalo vůbec kombinovat, což soupeři vyhovovalo. Soupeř nás zejména přetlačil důrazem. Náš výkon byl velmi slabý. Kdybychom znovu proměnili naše vyložené šance, tak jsme mohli v klidu vyhrát, což se nestalo a tak z Orlicka zasloženě odjíždíme bez bodů. 

 

Dne 30.04.2023 jsme sehráli přátelské utkání proti RMSK Cidlina.

Výsledek RMSK 4:4 MFKTrutnov

Branky - Minařík 2x, Brádler 2x

Sestava: Kopecký, Zahrádecký, Chmelík, Štiller, Tryzna, Maličký, Matěáska, Minařík, Brádler, Zálešák.

Hodnocení: Obrat o 180 stupňů, den předem velmi slabý výkon. Dnes velmi dobrý výkon proti velmi silnému soupeři, a to skoro bez střídaní. Do zápasu jsme vstoupili dobře, první třetinu jsme vyhráli 3:1. V druhé třetině nás soupeř sice brankově přehrál, ale naše hra byla pořád velmi dobrá, stav po druhé třetině 3:4. Třetí třetinu jsme se vydali ze všech sil a soupeře jsme dokázali ve třetí třetině porazit 1:0, bohužel na celkové vítězství to nestačilo. Zápas skončil 4:4, ale po velmi dobrém výkonu na obou stranách. Krásný fotbal pro diváka. 

 

Dne 09.05.2023 jsme sehráli další mistrovské utkání proti FC Slavia HK.

Výsledek MFK Trutnov 8:4 FC Slavia HK

Branky: Minařík 2x, Matěáska 2x, Geisler 2x, Chmelík, Štiller

Sestava: Kopecký, Rydval, Zahrádecký, Chmelík, Herman, Geisler, Štiller, Brádler, Matěáska, Maličký, Minařík, Šopinec

Hodnocení: Zápas jsme zvladli po výsledkové stránce, po herní jsme se trošku navrátili zpět k zápasu s Orlickem. Místo toho, abychom soupeře přejeli, tak se soupeři přizpůsobíme, což je škoda. Po celou dobu jsme měli zápas pod kontrolou. Znovu se budu opakovat, ty naše neproměněné šance, jaká to škoda. Budu věřit dále, že jednou to střelecké trápení prolomíme a napadá nám tam všechno. 

 

O tomto víkendu jedeme do Prahy, kde budeme chtít potvrdit roli favorita.