Dorost U17

Třebeš odjela z HSM s kanárem, Matyáš Chmelík vstřelil hattrick

Napsal Pavel Matějka, st. 24.09.2023


Mistrovské utkání Česká Divize U 17 C 8. kolo

 MFK Trutnov - TJ Sokol Třebeš     6:0 (2:0)

Rozhodčí: LAŠTOVKA - Erlebach,Řezáč

Karty: 0:0 ŽK                        Diváků: 70

Branky: 4. Chmelík, 43. Gartner, 52, Chmelík, 65. Matuška, 79. Chmelík, 90. Polák

MFK Trutnov U17: Rydval- Garček ( 46. Matuška), Kužel, Kadlec, Kadrmas ( 79. Chraska) - Gartner (62. Burkett), Zajíc(K), Hnízdil ( 73. Šourek), Chmelík - Fénik( 73. Poláček) , Polák, 


Od prvních minut jsme hráli aktivně, napadali soupeře a tím dostávali Třebeš pod tlak. První gól jsme vstřelili již ve 4. minutě a nadále jsme pokračovali v dobývání hostů. Velkou převahu jsme dokázali přetavit v druhý gól až v samém závěru prvního poločasu. Druhý poločas už s námi soupeř nestíhal a výsledkem byly další výstavní branky. Hře pomohl příchod Vojty Matušky. Matyáš Chmelík byl všude a tak jeho hattrich je odměnou za předvedený výkon v dnešním utkání. Ale dnes to nebyl jen on - byl to kolektivní odbojovaný zápas do posledních minut. Těší nás i nula na kontě obdržených branek. Vzhledem k účasti pěti hráčů základní sestavy v tanečních si za U17 odbyli premiéru i hráči U15 Jakub Chráska a Filip Poláček.

Ve čtvrtek zajíždíme do Čáslavi a tím otevíráme souboje s horní polovinou tabulky. Doma v HSM se představíme 7.10. s Kolínem.