Žáci U13 B

U13 B - Proti Bílé Třemešné bez bodu

Napsal Pavel Matějka 31.05.2023

Dne 28.05.2023 ve 14:00 hodin jsme přivítali na domácím hřišti tým z Bílé Třemešné.


Výsledky:

MFK Trutnov 1:3 B. Třemešná(Šopinec)

MFK Trutnov 1:4 B. Třemešná (Kárník)

Sestava: Procházka, Kárník, Herák, Piskor, Poštěk, Holubec, Tryzna, Šopinec, Holča, Figera, Ježek, Holovin, Kohler, Licek

Hodnocení utkání:

První utkání se mi do značné části líbilo, přehrávali jsme soupeře zejména kombinační fotbalem, soupeř pouze nakopával míče na jediného útočníka. Dominik Šopinec vstřelil nadhérný gól. Mohli jsme přidat i další, bohužel jsme nedali a soupeř v  závěru zápasu srovnal na 1:1. Chvilku před koncem mohl z rohového kopu rozhodnout Tryzna, který však trefil brankáře. Bránkář ihned vykopl míč a my z brejku dostali branku na 1:2 a následně i na 1:3. V prvním zápase byla prohra pro nás nezasloužená. 

 

Druhý zápas se nám nepovedl, všechna tažení byla spíše individualistická, bez nahrávky. Soupeř nás po lehých ztrátátch dokázal potrestat a zaslouženě vyhrál 1:4. 

 

V našem týmu bych chtěl vyzdvihnout výkon brankáře Procházky, který celý zápas odchytal se zlomeným prstem a i přesto zlikvidoval několik jasných šancí soupeře. Velmi dobrý výkon podal Kohler. Někteří hráči naopak podali podprůměrné výkony a čekal bych od nich daleko více. 

 

V příštím týdnu přivítáme na domácím hřišti tým ze Svobody nad Úpou.