Přípravka U11

Úspěšný start na domácím hřišti

Napsal Marek Knapík 01.04.2024

V jarní části finálové části nás čekají nejlepší týmy z ostatních skupin a tak první dvojutkání bylo plné očekávání. Z důvodu velikonočního "cestování" se omluvili tři nominovaní hráči, tým byl doplněn na poslední chvíli. V úvodním prvním kole jsme na domácí UMT přivítali Nové Město nad Metují a Rychnov nad Kněžnou. V obou utkáních jsme začali velmi aktivně, vyvořili si nejednu šanci - ale potřebný klid v zakončení jsme nenacházeli a zdaleka nekopírovali tréninkové výsledky. Postupně jsme odbourali lehkou únavu po soustředění, přidali na tempu a především přesnosti jak v přihrávce, tak v koncovce. Zlepšilo se zakončení a obě utkání jsme dovedli do vítězného konce. Kluci nechali na hřišti vše a bojovali o každý metr hřiště. Nepodařilo se nám naplno zopakovat výkony z přípravy, proto nebyl herní projev ideální - přesto dvě cenná a zasloužená vítězství na úvod.

Sestava: M.Spílka, M.Pracný, F.Holy, T.Hebelka, E.Knapík, J.Zahradník, A Marks, M.Kamitz, A.Klečka, C.Šťastný, J.Okrouhlický, D.Spílka, H. David, V.David, M.Ciler, P.Stanko, K.Pavelka, K.Štěpán

Konečné výsledky:

MFK - Nové Město nad Metují 20-5  

MFK - Rychnov nad Kněžnou 14-7

 

Druhý den jsme cestovali na předem přihlášený turnaj v Lazních Bohdaneč, který měl být finální přípravou pro úvodní kolo. Nečekané zařazení úvodního kola na velikonoční víkend nás tak zavedlo ke dvou herním dnům. V krásném fotbalovém počasí jsme v konkurenci 6 týmu z Padubického a Středočeského kraje získali druhé a třetí místo. Předvedli jsme parádní herní výkon, získali individuální ocenění (Miky) a jen malý krůček chyběl k celkovému vítězstství. Velká pochvala všem zúčastněným.

 

Marek Knapík trenér U11