Žáci U15

V Horňáku opět za nula, Kolín si výhru zasloužil

Napsal Tomáš Cerman 17.10.2022


Mistrovské utkání žákovské Divize U15C

Trutnov - Kolín 1:2 (1:1)

Branka MFK: Geisler

Rozhodčí: Valihora, bez karet, diváků cca 40.

Sestava MFK: Křivský - Garček, Gärtner, Kadrmas (69. Pavelec), Kadlec - Fenik (54. Michálek), Mader, Bartůněk (54. Petrů), Tomčiak (63. Hurachok)

- Chráska, Geisler.


Hodnocení realizačního týmu: Ani druhý letošní zápas na domácí ploše v Horňáku nám moc nevyšel. Nezachytili jsme vstup do utkání a hosté šli hezkou střelou z poza vápna do vedení. My stačili rychle zareagovat a po pár desítkách vteřin srovnat dorážkou Geislera. Následně přišla asi naše nejlepší nedělní pasáž, během které jsme zahazovali jednu stoprocentní šanci za druhou. Místo jednoduchých gólů se tak "šlo do šaten" za remízového stavu. To co se s našima klukama dělo po změně stran do teď nechápeme! Přístup ke hře se totálně změnil - rychlejší pohyb na hřišti přestal existovat, vzájemná komunikace byla jak v mladší přípravce, spolupráce mezi jednotlivými řadami zmizela, na hřišti jsme opravdu vypadali jak na prvním setkání žáčků v Horní Dolní v nějaké pralesní soutěži. Na trávníku dominiloval jednoznačně hostující celek a jen díky našemu brankáři nebylo o zápasu rozhodnuto až do závěrečných minut. Zrovna když jsme se znovu do zápasu začali dostávat, přišla mizerně zahraná standartka, neodbráněná situace jeden na jednoho a hezká branka Kolína. V závěru jsme ještě vrhli všechny síly do útoku, ale gólové štěstí nám v neděli znovu nepřálo.

Za výkon, především ve druhém poločase, tentokrát kluky musíme pokárat! Přístup byl opravdu mizerný, za chůze se tato soutěž hrát nedá. Na hřišti chyběla bojovost, organizace hry, povzbuzování se a to obligátní fotbalové srdíčko. V týdnu si o všem musíme řádně promluvit, o to více máknout na trénicích a věřit, že do dalších střetnutí naše hra půjde o hodně nahoru, potenciál kluci totiž mají.