Žáci U12

V posledním zápase jsme nestačili na Slavii HK

Napsal Pavel Matějka 20.06.2022


Dne 9.6.2022 jsme sehráli poslední soutěžní zápas proti Slavii HK, jednalo se o boj o předposlední místo v tabulce.

Vysledek: Slavia HK 6:4 MFK Trutnov

Branky: Škacha 3x, Nguyen

Sestava: Pilař, Procházka, Herák, Burešová, Ferenc, Nguyen, Škacha Nulens, Straka, Mečíř, Vít, Klimus.

Hodnocení utkání:

K poslednímu utkání jsme vyjeli na Slavii HK, kde jsme chtěli uhájit předposlední příčku v tabulce. Do zápasu jsme vstoupili lépe a 3x jsme vedli, ani jednou se nám však soupeři nepodařilo odskočit o dvě branky, příležitostí jsme však na to měli několik a některé byly přímo vyložené. Soupeř naše neproměňování v závěru druhé třetiny potrestal a vedl o gól. Naše neproměněné šance a následně dvě branky soupeře ze dvou střel z dálky nás poslali do kolen. Třetí třetina pokračovala ve stejném duchu na vyložené šance jsme tuto třetinu vyhráli 6:2, na střely 15:4, přesto soupeř dal dvě branky a my pouze jednu. 

Dá se říct, že se k nám štěstíčko obrátilo zády ve druhé třetině, když jsme nedali 100% šance. Klukům se nedá nic upřít, makali až do konce, bohužel takové zápasy bývají. Nás celý ročník provází špatné řešení zakončování a malé proměňování a bohužel v tomto pro nás důležitém utkání se to potvrdilo.

 

Soupeři gratulujeme k vítězství a těšíme se na další střetnutí. Celé utkání mělo velmi dobrou úroveň a rozhodně nebylo poznat, že proti sobě hrají týmy ze spodu tabulky.