Žáci U12

V přímém boji o první místo v tabulce jsme zvítězili!

Napsal Pavel Matějka 11.04.2023

V přímém boji o první místo v tabulce jsme již podruhé v sezóně porazili silný Náchod.


Výsledek 5:1

Branky: Minařík 2x, Chmelík 2x, Herman

Sestava: Kopecký, Rydval, Chmelík, Herman, Zahrádecký, Minařík, Brádler, Matěáska, Štiller, Nulens, Šopinec, Geisler, Maličký

 

Hodnocení zápasu:

Za celý zápas musím všechny naše hráče pochválit, kluci udrželi koncentraci po většinu zápasu, dovolím si trvdit, že jsme soupeře až na posledních 15 minut zápasu přehrávali. Do zápasu jsme vstoupili aktivně. V 7. minutě utkání byl sražen k zemi Geisler uvnitř pokutového území. Penaltu chladnokrevně proměnil Chmelík. Poté jsme si vytvořili několik velmi zajímavých šancí, bohužel jsme je nedokázali využít (ukvapenost, špatné finální řešení).  Soupeř také hrozil, ale díky velmi dobré obraně a obětavosti jsme soupeře nepustili do stoprocentní šance. Ve druhé třetině jsme po nádherné kombinace na trase Herman - Chmelík - Herman zvýšili střelou do prázdné branky na 2:0.  O chvilku později jsme se znovu radovali, a to hned dvakrát, když dvěma góly po sobě zvýšil naše vedení Minařík, nutno podotknout, že obě branky byly po pěkných kombinacích. Na začátku třetí třetiny Chmelík dal již definitivní branku na 5:0. Od té doby naše hra začala upadat. Je dost pravděpodobně, že to bylo tím, že jsem jako trenér často měnil posty a hráči si mohli vzkoušet i jiný post na hřišti. Soupeř nás na posledních 15 minut zatlačil, z dálky dal branku na 5:1, ale jinak si nevytvořil žádnou jinou nadějnou příležitost. 

Díky této výhře jsme se posunuli na vrchol tabulky a teď vše máme ve svých rukách. Nesmíme však usnout na vavřínek, ale naopak dále na sobě musíme pracovat a zlepšovat se.

Příští víkend hrajeme znovu doma proti Slavii Hradec Králové.