Dorost U17

V Trutnově Bohemka potvrdila roli favorita utkání

Napsal Pavel Matějka, st. 09.11.2023


Mistrovské utkání Česká Divize U 17 C 14. kolo

 MFK Trutnov  - CU Bohemians Praha B 0:6 (0:4)

Rozhodčí: BUCHTA - Nymsa,Kuric

Karty: 0:1 ŽK                        Diváků: 50

Branky: 16,24.,41. - Ondroušek, 28. Sedlák, 49. a 69. Batlík

MFK Trutnov U17: Šustr - Švanda ( 70. Rydval),Šourek, Kadlec - Kadrmas ( 46. Burkett),Fénik,Zajíc (K), Gartner(46. Tomčiak) -Matuška - Chmelík ( 64. Garček), Polák ( 64.Poláček)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Do Trutnova na umělku dorazil přední tým divizní soutěže. Od prvních minut byl znát rozdíl v důrazu a kombinaci. Leč jsme s klokany drželi krok na vlastní polovině , tak jsme se neprosadili v útočné fázi, kde celý podzim narážíme na alibismus a chuť se prosadit ve větším počtu hráčů. Bohemians dominovali v obou šestnáckách a výsledkem je další prohra. Nebýt žákovských chyb, mohl být výsledek určitě lepší. Jenže na kdyby se nehraje - realita nás tlačí do spodních pater tabulky a nezbývá než napnout všechny síly k poslednímu utkání podzimu, které nás čeká v sobotu na Žižkově.