Dorost U17

Vyhrocené derby s Náchodem plné emocí

Napsal Pavel Matějka, st. 26.10.2023


Mistrovské utkání Česká Divize U 17 C 12. kolo

 MFK Trutnov - FK Náchod  2:2 (1:0)

Rozhodčí: BERÁNEK - Turek,Dorotík M.

Karty: 2:3 ŽK                        Diváků: 50

Branky: 45. Kadrmas, 57.Chmelík - 59. a 86. Grzegorz

MFK Trutnov U17: Šustr - Garček,Kužel ( 12. Kadlec) ,Hnízdil - Kadrmas , Olah( 80.Geisler), Zajíc(K),Švanda ( 65. Fénik) - Matuška - Polák ( 65. Šourek),Chmelík( 80. Gartner)


V HSM jako vždy s Náchodem od prvních minut emoce na hřišti, emoce na lavičkách, emoce na straně rozhodčích. Přijde 12. minuta, nešťastný souboj o míč a Adam Kužel si zlomil obě kosti nad kotníkem. Tento nešťastný moment s námi zaklepal. Museli jsme sáhnout do sestavy. Naštěstí jsme náporu Náchoda odolali a s odchodem do šatny vstřelili gól Kadrmasem po hezké akci z pravé strany. V druhém poločase jsme převzali iniciativu, zvýšili vedení na 2:0 a těšili se na vítězství. Bohužel, těšit se během zápasu je málo. Přesto, že jse mohli vstřelit další góly nechali jsme Náchod po našich taktických chybách vyrovnat a tak se zrodila konečná remíza. Trutnovští působili fotbalověji a předvedená hra je příslibem do dalších utkání. V pátek zajíždíme do Liberce a příští víkend nás čeká Bohemians.

Závěrem bych chtěl popřát Adamovi co nejvíce zdraví, trpělivosti do dalších dní, abychom na jaře se s Tebou mohli potkat na hřišti .