Žáci U12

Vysoká výhra ve Vysokém Mýtě

Napsal Pavel Matějka 23.04.2023

Dne 22.04.2023 jsme vyjeli pro tři body do Vysokého Mýta.


Výsledek: 1:13

Branky: Chmelík 6x, Štiller 3x, Geisler, Šopinec, Bradáček, Kohler

Sestava: Kopecký, Rydval, Herman, Chmelík, Štiller, Maličký, Geisler, Bradáček, Kohler, Zálešák, Zahrádecký, Šopinec, Tryzna

 

Hodnocení zápasu trenérem Chmelíkem:

Do zápasu jsme šli jako velký favorit, přesto jsme však hráče nabadáli k tomu, aby soupeře nepodcenili a zápas odmakali až do konce. Ze základní sestavy chyběli 4 hráči, kteří buď šli hrát za starší tým nebo hráli za FC HK. Díky tomu dostali větší prostor ostatní hráči, aby se porvali o sestavu.

Hráče jsme nabádali ať dají rychle 3-4 branky a poté si zahrají kombinační fotbal. Povedlo se nám vstřelit ve 3. minutě první gól, míč dorazil do prázdné branky Štiller. O minutu později byl před brankou důrazný Geisler, který zvýšil na 0:2. Poté došlo k jediné šanci soupeře, a to po naší nedomluvě v obraně. Soupeři jsme darovali gól. Naštěstí to byla ojedinělá chyba, po zbytek zápasu jsme soupeře nepustili k naší brance. Ihned na to jsme zvýšili díky Kohlerovi na 1:3. Do druhé třetiny jsme udělali několik změn v sestavě, dá se říct, že každý hráč si zahrál během zápasu na několika postech. Po chvilce na hřišti Chmelík vstřelil tři branky, kdy si jako hrotový útočník počínal výborně. Další branku vstřelil z dorážky Šopinec. Ihned poté jsme kopali paneltu, kterou chladnokrevně proměnil znovu Chmelík. Po krásné kombinaci na jeden dotek po trase Zahrádecky, Štiller Chmelík nedal šanci brankáři Bradáček. Ve zbytku utkání jsme soupeře tlačili, z čehož pramenili další dvě branky Chmelíka a dvě branky Štillera. Soupeř se pouze bránil. Bohužel se ve 3. třetině za již rozhodnutého stavu vytratila na naší straně kombinace. Každý si chtěl dát gól. Hodně jsme hráli pouze na sebe. Fotbal vymizel, což je škoda.  

Příští týden jedeme znovu ven do Orlicka, kde nás nečeká nic lehkého.