Žáci U15

Z Ústí s nepořízenou, více pověstného štěstíčka měli domácí

Napsal Tomáš Cerman 07.11.2022


Mistrovské utkání žákovské Divize U15C

Orlicko - Trutnov 1:0 (0:0)

Rozhodčí: Saňák, ŽK 2:1, diváků cca 30.

Sestava MFK: Křivský - Garček, Kadrmas (71. Pavelec), Kadlec, Gärtner (64. Hurachok) - Bartoš, Chráska, Mader, Fenik (41. Tomčiak) - Michálek (52. Bartůněk), Geisler (41. Okrouhlický).


Hodnocení realizačního týmu: Zápas na nekvalitní přírodní trávě a za anglické mlhy se nám extra moc nevyvedl. Hrálo se vcelku vyrovnaně, ale minimálně v prvním poločase z naší strany až zbytečně bojácně a zbrkle. To druhá byla již více fotbalová, a když jsme zrovna zbytečně nepřišli o míč, tak i za naší herní převahy. Ta ale končila většinou před vápnem domácích či naší nekvalitou uvnitř šestnáctky. Postupem času to vypadalo, že utkání skonči bez branek, než 13 minut před koncem přišla série našich (tradičních) chyb a Orlicko dostalo dárek v podobě hodně laciného vedoucího gólu. Závěrečná snaha o srovnání skončila neúspěchem a tak z posledního podzimního výjezdu jsme se vrátili bez bodů.

Za nedělní výkon na hřišti v Ústí nad Orlicí toho mnoho pochválit nelze. Možná 2-3 hráče a snahu týmu hrát fotbal po prvním neurovnaném poločase. Stále ale kluci nepřenášeji věci z tréninků do zápasů. Něco je "v nohou", něco v hlavě, takže je před námi práce znovu dost a dost.