Žáci U15

Zač je toho fotbal chlapci, podruhé...

Napsal Stanislav Hanovský 10.06.2022

Zač je toho fotbal chlapci, podruhé…

__________________________________________________________________________________

Mistrovské utkání Česká Divize U 15 C 19. kolo

MFK Trutnov – SK Benešov 0:4 (0:1)

Rozhodčí: P. Dorotík – K. Šiling, J. Turek

ŽK, ČK: bez karet

Diváků: 40

MFK Trutnov U15: Strasser - Syrovátka, Hradecký (K), Zajíc, Garček - Polák, Mader (41.Štefan), Švanda (47.Kužel) - Zbitek (64.Geisler), Šourek, Olah (Trenér: Leopold Švanda).

Už v minulém mistrovském zápase se straší žáci střetli v naší divizní soutěži s motivovaným soupeřem, který byl ve snaze vylepšit si své postavení v tabulce. Dnes se měli střetnout s „horkým“ aspirantem na postup do ligy žáků v příštím ročníku. I tentokráte se kluci odhodlali k ofenzivní hře a jednoznačně soupeře přehrávali celý poločas, bohužel však s obdrženou ztrátou branky po nedorozumění obránců při autovém vhazování soupeře.

Nástup do II. poločasu byl opět velice aktivní se zvednutými hlavami, ale znovu až jen do 60. minuty, kdy se průběh zápasu zlomil v náš neprospěch třemi brankami po sobě. Opakovanou nedůslednost a naivní přístup v obranné činnosti jsme si zopakovali prohru z 13. kola se soupeřem, který v současnosti sídlí na předposledním místě tabulky. Negativní dopad zápasu z neproměněných šancí je tak pro tým tristní, o to více, že naši hráči byli takovému soupeři aktivitou i kvalitou hry rovnocenní.

__________________________________________________________________________________