Žáci U12

Zhodnocení celé sezóny trenérem

Napsal Pavel Matějka 20.06.2022


Zhodnocení sezóny 2021/2022 , trenérským týmem.

Před rokem a něco jsme tento tým přebrali. Celkem jsme měli 9 hráčů ročníku 2010. Nyní máme tým stabilních hráčů o počtu 17, v čem vidím velkou práci celého realizačního týmu a také i zpětnou vazbu pro nás, že se ubíráme správným směrem. Kluci neodchází, fotbal je baví, utvořila se velmi dobrá parta hráčů i rodičů, a to během tak složité sezóny pro kluky i pro rodiče potažmo nás. Před začátkem sezóny se nás rodiče, ostatní lidé ptali, zda fakt chceme hrát s těmito kluky první ligu. Já odpověděl, že ano. V tento tým jsem věřil a věřím mu neustále. Z týmu, který neměl svoji identitu, který nebyl schopný porazit okresního soupeře, se z něj během sezóny stal doopravdy tým, který proháněl soupeře v 1. lize. Kdo viděl kluky na začátku sezony a teď na konci, tak musí říct, opravdu se kluci zlepšili. 

 

Po výsledkové stránce hodnocení podzimu a jara:

Podzim pro nás byla startovní čára, která nám měla ukázat, zda se v budoucnu posuneme vpřed či vzad. 

Jaro - všechny výsledky krom 2 byly lepší než na podzim, což je pro nás dobrá zpráva. Dá se říct, že tým se dokázal vyrovnat i s odchodem nejlepšího střelce Ševery, které na jaře nastřílel polovinu branek. Pokud by třeba byl, tak je možné, že by výsledky pro nás byly ještě příznivější.

Zápasy rozhodovaly individuality, každý soupeř měl minimálně jednu, která dokázala rozhodovat zápas, my bohužel ne, dokázali jsme sehrát vyrovnané zápasy s polovinou soupeřů, bohužel nám však chyběl střelec.

 

Zhodnocení herního projevu:

Postupně na našich hráčích byl a je vidět herní posun, trošku jsme doufali, že bude i větší, ale důležité je, že je. V tomhle směru je neustále na čem pracovat, a to zejména v klidu na míči, práce s míčem, spolupráci, odvaze a aktivitě. Do tréninku zasáhl znovu covid, zimní příprava nebyla taková jakou jsme si představovali, zranění atd. Pokud se chceme posouvat, musíme ještě více přes léto zabrat, abychom naše soupeře dorovnali. 

Na začátku sezony jsme prohrávali s Mladými buky o 5 a více branek, od konce zimy jsme s nimi neprohráli a výsledky se otáčí. V mistrovských zápasech nám chybělo malinko k poražení minimálně 4-5 soupeřů. 

 

Na závěr bych chtěl poděkovat všem klukům a Noemi za jejich přístup. Pokud vytrváte, tak máte šanci se posouvat!

Chtel bych poděkovat všem rodičům, prarodičům atd., za spolupráci, která byla po celou sezónu bezproblémová a přispěla k vytvoření velmi silného jádra týmu.

A v poslední řadě bych chtěl vyzvednout práci svých asistentů Radka a Pavla, celou sezónu jste dělali všechno pro kluky a neustále jste mi pomáhali - děkuji.

Info k nové sezóně:

Letní příprava začne 15.7.2022 společně s kategorií U12 (2011).

Od příští sezony tým povede dvojice trenérů:

Radek Procházka a René Herák

Pomocní trenéři budu Já (Matějka) a Ficner

Vedoucí mužstva - Roman Straka

Novému realizačnímu týmu přeji jen vše nejlepší a hlavně ať fotbal je zábavou pro kluky, rodiče, ale i pro vás!!

Všem přejeme hezké prázdniny, kupu odpočinku a brzy na fotbale naviděnou.