Žáci U12

Zhodnocení podzimní sezóny U12

Napsal Pavel Matějka 22.11.2022

Máme za sebou podzimní část sezóny, a tak nadešel čas zhodnotit naše výkony, výsledky a práci.


Pořádí: 6. místo z 14 týmů. 9 vítězství, 4 prohry. 

Skóre: 88:72

Zapojených hráčů celkem: 22

Nejlepší střelci - Chmelík 18, Matěáska 15, Minařík 15, Brádler 11

 

Hodnocení:

Před sezónou se v Trutnově utvořil okresní výběr hráčů, kteří reprezentují celý okres v 1. žákovské lize. Tým si sednul, vytvořilo se v týmu silné jádro, které je dobře doplňováno. První půlrok musím hodnotit kladně. Z pohledu výsledků jsme na 6. místě, kousek za špicí tabulky. Pokud budu hodnotit podávané výkony týmu, tak jsme nejlepší výkony předvedli proti Náchodu a Kolínu. Naopak jsme nezvádli zápas proti Academii a Cidlině, kde jsme to soupeři velmi ulehčili.

Co se povedlo: líbí se mi týmová dynamika, parta v týmu. Hráči se vzájemně podporují, v šatně to žije po vyhraném zápase, projevujeme se jako tým. Podpora a parta u rodičů. Rodiče nás jezdí podporovat i na venkovní zápasy, děkujeme. Docházka na trénink - během celého půlroku jsem nemusel řešit skoro žádný problém, že by někdo nechodil na tréninky nebo se neomluvil. Podařilo se zapojit do zápasů A týmu během podzimní sezóny celkem 22 hráčů, což je velmi hezké číslo. V současnosti A tým tvoří cca 15 hráčů a další 2-3 hráči z béčka si svými výkony a prací v tréninku říkají o více času u A týmu. Pokud budu hodnotit naše výkony, tak vidím na našich hráčích posun kupředu, necháme se překvapit, jak se nám povede jarní část sezóny, která nám může posloužit jako zrcadlo, zda jsme se posunuli či naopak. Dále bych chtěl vyzdvihnout práci svých trenérských kolegů, kteří v době mé nepřítomnosti mě vždy bravurně zastoupili a buď trénink či zápas odkoučovali, děkuji. 

Co musíme zlepšit: kombinaci (hrajeme moc hrr fotbal), hra po zemi, rozehrávku od brankáře, pohyb bez míče - nabíhání, střelbu. Dále dostáváme hodně branek, tudíž musíme zapracovat i na bránění. Nyní máme před sebou zimní přípravu, velmi dlouhý čas na všem zapracovat. Věřím, že se naši hráči budou i nadále posouvat. Pokud budeme na tréninku makat na 100%, výsledky se určitě dostaví.