Dorost U17

Zkušenosti se dostavují, vnímejme však každého slabého i silného soupeře stejně

Napsal Stanislav Hanovský 30.10.2022

__________________________________________________________________________________

Mistrovské utkání Česká Divize U 17 C 13. kolo

FK Brandýs-Boleslav - MFK Trutnov 2:10 (0:4)

Rozhodčí: J. Švorc - M. Štěrba, J. Morávek

ŽK, ČK: bez karet              Diváků: 70

MFK Trutnov U17: Okrouhlický - Kábrt, Hradecký (K), Hnízdil (64.Brhel), Zajíc - Dvořák, Rada (81.Houdek), Fešar (46.Doležal), Kužel (46.Švanda) - Polák, Široký, (Trenér: Leopold Švanda).

Mimořádný výsledek zápasu proti houževnatému soupeři, byť ze spodku tabulky, se vyvíjel podle představ realizačního týmu. Nutno však poznamenat, že jsme už od minulého týdne přišli o několik marodů ze základní kostry týmu. Tréninkové dávky se tak směřovaly především k práci s míčem, týmové kombinaci a přesnosti přihrávek. Ukázalo se, že volnější pojetí drilu i bez výrazné síly a rychlosti, kterou mají kluci už sami v sobě.

Toho všeho aktivně naši hráči měli a mohli využít právě dosti při tomto utkání. Dnes nám to vše vyšlo i díky pomoci těch zkušenějších. „Brankostroj“ ukázal, že naši mladší dorostenci jsou schopni už zvýšit kvalitu hry i před koncem dlouhé a těžké divizní soutěže. Čekají je nyní dva následující víkendy střety s pražskými soupeři Viktorie Žižkov a Bohemians Praha…, přijďte nás podpořit !

__________________________________________________________________________________