Muži B

Zvládnuté utkání s posledním celkem

Napsal Lucie Rufferová 21.04.2024

 MFK Trutnov B - MFK Nové Město nad Metují

21. kolo 1.A třídy dospělých
Sobota 06.04.2024 od 16:30, Trutnov - umělá tráva

Výsledek: 2:1 (0:0)

Branky: 57. Kamitz, 81. Metlický - 70. Čerenkov

Trutnov: Matěj Hofirek - Jan Hrnčíř, ( 78 . Pavel Křížek) ,Petr Makovský , Štěpán Duch , Ondřej Metlický , Lukáš Rohrbacher , Kevin Houdek , Vit Bekr , Matyáš Kruliš ( 61. Jan Herout),  Michal Kamitz, Štěpán Landa

Nové Město: Lukáš Holý – Štěpán Šafránek, Pavel Srubjan, Denis Franc, Vladimír Jelen, Petr Čerenkov, Adam Lelek, Ivo Lelek, Vojtěch Tokan (85. Jiři Fiedler), Dušan Hůlek,  Josef Novák (78. Matyáš Novotný)

Rozhodčí: Miroslav Martínek - Leonard Horský , František Jehlička

ŽK: 0:0
ČK: 0:0

Diváků:70

Michal Vlček, vedoucí mužstva MFK Trutnov B:
Nepříliš pohledné utkání bylo první poločas v tempu takřka přípravného utkání, a tak se příliš šancí ke změně skóre nenaskytlo. Po přestávce se úroveň hry zvedla, my jsme trochu zpřesnili kombinaci, přidali jsme na pohybu, ale finální fáze nám stále vázla. Přesto jsme však dokázali stejně jako před týdnem dvě branky vstřelit a i tentokrát nám to stačilo na zisk všech tří bodů.

Janeček Ivo, trenér  MFK Nové Město nad Metují:
První poločas spíše připomínal šachovou partii.Hrálo se od vápna k vápnu,s držením míče bez výrazných brankových příležitostí.Ve druhém poločase domácí hru zrychlili,na což jsme špatně reagovali.Na první branku jsme ještě dokázali odpovědět a na druhou již ne.Ještě jsme nehráli s družstvem,které by nás přehrálo,zbytečně ztrácíme body a špička tabulky nás teprve čeká.